Winchmore Hill Project

Call us today on +44 (0)20 8367 8072 to book your free quote.

At this property, we carried out a full renovation including a bathroom and kitchen remodel. The worn rear extension was removed, and a unique format was created to house the living and dining room, as well as a large open plan space with natural light. By changing the layout of the house to be more open plan, we successfully managed to create a more cosy and relaxing ambience for the family to unwind in.

The property's walls were plastered and renovated in sophisticated neutral tones to highlight the steel, tile, and crystalline accents in each room. The huge dining room addition was the focal point of the property and the most crucial part of our renovation project. For this, a one-of-a-kind design and construction plan was devised and fitted to match the lights that hung above the white doors.?

Overall, this was a beautiful and modern renovation and everyone involved was beyond pleased with the final results.

Project Gallery

Don't just take our word for it... read some of the feedback received from some of our clients or see a few examples

© Copyright 2022 Sandarov LtdWeb Design By Toolkit Websites